Workout

Thuis trainen

Het nut en de mogelijke resultaten van thuis sporten worden vaak onderschat. Want je kunt natuurlijk ook vanuit huis effectief trainen, je conditie verhogen en spieren opbouwen. Voor veel mensen is het echter een bijzondere uitdaging. Thuis is het vaak moeilijker om jezelf te motiveren en dezelfde hap te nemen als in de sportschool. Dat is precies waar ik je vandaag mee wil helpen! Daarom ontvang je mijn beste tips hoe je meer uit je thuistraining kunt halen.

Thuis effectief trainen

Regelmaat en een trainingsroutine behoren tot de belangrijkste dingen die je moet weten over effectief trainen. Vaste trainingsschema’s zijn een goede optie als je thuis wilt of moet trainen. Want het opleidingsplan geeft je een vaste structuur en vraagt ​​een zekere inzet.

Zorg ervoor dat uw planning past bij uw behoeften en doelen. Wees realistisch over hoe vaak je welk type training wilt doen. Plan op vaste trainingsdagen en plan best vaste data. Oriënteer je op je persoonlijke omstandigheden en je opleidingsniveau. Als je eerder één keer per week hebt getraind, overspoel je jezelf met vier wekelijkse trainingseenheden. Wees daarom eerlijk tegen jezelf en analyseer ook je trainings- en trainingsgedrag van de afgelopen weken. Als je nog niet zo ervaren bent, raad ik je aan om kant-en-klare trainingsplannen en units als leidraad te gebruiken. Bijvoorbeeld onze workouts om mee te doen en zelf te doen, die al sinds 19.02 lopen. gedeeld op het Polar Instagram-account. In het volgende punt vertel ik je hier meer over.

Regelmatigheid

  • Plan vaste trainingen in. 2-4 trainingen per week zijn een goede richting voor de meeste mensen.
  • Maak afspraken met jezelf voor de trainingen.
  • Oriënteer u op uw behoeften en uw prestatieniveau.
  • Laat je inspireren door kant-en-klare trainingsplannen en trainingen van professionele trainers.

Trainingen

Door deel te nemen aan trainingen heb je het gevoel dat je niet alleen bent. Als je het leuk vindt om met anderen te sporten, kan dit helpen. Dan kunnen doe-het-zelf trainingen een goede optie voor je zijn. Daarom delen we de komende weken tal van nieuwe trainingsroutines op het Polar Instagram-account om samen deel te nemen en te trainen. Steve, Anna en ik – Paula zijn de trainers. We voorzien je van twee verse trainingen per week. Je kunt deze trainingen zelfs gebruiken om op basis daarvan een trainingsplan te maken. De trainingen zijn ontworpen voor verschillende prestatieniveaus en zijn zeer gevarieerd. Van HIIT en cardiotraining tot coretraining en yoga. Er is voor elk wat wils. Join-in workouts zijn perfect voor mensen die zelf onervaren zijn in het plannen van trainingen. Want onze workouts zijn ontworpen door ervaren trainers en zo ontworpen dat je op een evenwichtige en afwisselende manier traint. U kunt eenheden verwachten voor kracht, mobiliteit, stabilisatie, evenals uithoudingsvermogen en HIIT. Een kleurrijke mix van verschillende trainingsvormen.