Boxen

Sonos-luidspreker: geweldig geluid

Sonos is het geluidssysteem voor thuis waarmee je muziek, films en tv in perfect geluid kunt beluisteren – in zoveel kamers als je wilt. Alle speakers streamen via wifi. En speel elk nummer dat je wilt – wat je maar wilt. U kunt uw systeem precies zo samenstellen als u wilt. Start een podcast in de slaapkamer terwijl iemand anders een film kijkt in de woonkamer. Of groepeer al je speakers om je hele huis synchroon muziek af te spelen.

Waarom Sonos?

Als ontwikkelaar van innovatieve soundbars, subwoofers en luidsprekersystemen die draadloos via WLAN met elkaar zijn verbonden, kan het Sonos-systeem lokale audiobestanden of muziekstreamingservices gebruiken en deze in meerdere kamers tegelijk afspelen. Natuurlijk biedt Sonos een hele reeks slimme speakers, van ultracompacte tot multiroom-sets. U bedient uw luidspreker eenvoudig via een app op uw smartphone of tablet of zelfs via spraakbesturing. Sonos is compatibel met meer dan 100 muziekstreamingservices en er zijn geen maandelijkse abonnementskosten. Stream Apple Music, Spotify, Amazon Music, Audible, Deezer, TuneIn, Google Play Music, YouTube Music en nog veel meer. Spraakbesturing in het WLAN werkt met Sonos zowel met Amazon Alexa als met de Google Assistant. U kunt zelfs uw bestaande geluidssysteem, platenspeler of cd-speler aansluiten om naadloos naar uw huidige collectie te luisteren. Super praktisch!

Nu inbegrepen: Sonos Radio

Tot nu toe was Sonos altijd een onpartijdig kanaal voor het streamen van muziek, maar dat is nu veranderd. Sonos is onlangs begonnen met het aanbieden van een gratis radiostreamingservice, Sonos Radio, met meer dan 60.000 radiostations. De Sonos-luidspreker en de gratis Sonos-app zijn natuurlijk vereist om Sonos Radio te kunnen gebruiken. Sonos Radio bevat niet alleen een adembenemende selectie muziek, maar ook radioshows van artiesten, genre-gebaseerde stations en nog veel meer. Kortom, je hebt het beste van duizenden radiostations! Dit alles is slim verpakt om ervoor te zorgen dat er rekening wordt gehouden met uw smaak, maar ook dat u voldoende bewegingsruimte heeft om nieuwe dingen te ontdekken.

De voordelen van Sonos op een rij

  • eersteklas geluid in elke kamer Compatibel met stemassistenten (Alexa, Siri, Google Assistant)
  • een gratis app voor eenvoudige bediening
  • elegant ontwerp in twee kleuren
  • Luidsprekers voor thuis en onderweg
  • individuele geluidservaring
  • kan worden aangesloten op Apple HomeKit
  • Compatibel met externe apparaten (draaitafels, cd-spelers, enz.)
  • Sonos Radio met duizenden radiostations van over de hele wereld

Nadeel is natuurlijk de prijs, in veel zoekertjes op tweedehands websites, worden ook goedkopere systemen aangeboden.