Relatiegeschenk

Ongewone relatiegeschenken

Wilt u de bekendheid van uw bedrijf vergroten en uw klantenbestand uitbreiden? Dan is het belangrijk om je te onderscheiden van de massa en je te onderscheiden van de concurrentie. Dit is de enige manier waarop u op de lange termijn een kans heeft om voor de markt te gelden en succesvol te zijn met uw bedrijf. Maar hoe doe je dat? Het belangrijkste is een goed doordacht marketingconcept. Dit moet echter niet alleen betrekking hebben op de online aanwezigheid van het bedrijf, maar ook op beproefde reclamemaatregelen zoals promotieartikelen. Omdat deze niet alleen dienen als drager voor uw reclameboodschap. Ze bieden de ontvanger ook echt een voordeel – en dat valt in de smaak. Om ervoor te zorgen dat de relatiegeschenken echt hun doel dienen, moet u vertrouwen op ongebruikelijke idee├źn. Want hiermee onderscheid je je en onderscheid je je van de concurrentie. Maar welke promotieartikelen zijn geschikt als ongebruikelijk cadeau?

Weerstations – creatieve promotieartikelen

Bent u op zoek naar een ongewoon relatiegeschenk voor langdurige zakenpartners en trouwe klanten? Dan kunt u bijvoorbeeld weerstations laten bedrukken – idealiter met uw logo en een individuele slogan. Met deze originele promotieartikelen bezorgt u de ontvanger zeker veel plezier. Omdat de cadeautjes je echt meerwaarde bieden – en dat valt goed in. Op de weerstations lees je regelmatig de temperatuur af. U heeft altijd uw bericht in beeld en het wordt onthouden.

Originele USB-sticks in bijzondere vormen

Ze behoren waarschijnlijk tot de klassiekers onder de promotieartikelen: USB-sticks. Omdat presentaties, informatie over het bedrijf en co. Kunnen worden opgeslagen op de populaire give-aways, die de ontvanger vervolgens in alle rust kan bekijken. Daarom zijn de attenties bij veel bedrijven populair en worden ze door hen verspreid naar geïnteresseerden, klanten en zakenpartners. Wilt u de USB-sticks ook weggeven? Let dan zeker op een sjiek design van de relatiegeschenken. Omdat dit de enige manier is waarop de creatieve give-aways zich onderscheiden van de massa en de reclameboodschap doorkomt. Laat bijvoorbeeld USB-sticks maken in de vorm van uw logo of een van uw producten. Deze opvallende promotieartikelen springen in het oog en uw bedrijf blijft gegarandeerd in uw hoofd.

Heupflessen: origineel idee voor speciale gelegenheden

Bent u op zoek naar een kerstcadeautje of wilt u uw klanten en zakenpartners tijdens het festivalseizoen verrassen? Hoe zit het dan met kolven? Met dit originele relatiegeschenk valt u zeker op. U kunt ze bijvoorbeeld laten bedrukken met uw logo en een aantrekkelijk motief. Een slogan staat ook goed in het heden.